Οι γάτες της γειτονιάς μου

Οι γάτες της γειτονιάς μου κάθονται σε ξεφτισμένες από τον ήλιο κόκκινες, σιδερένιες, κυκλικές σκάλες. Τους αρέσει να κάθονται σε σκάλες με πολλούς επιθετικούς προσδιορισμούς. Συνήθως είναι αγενείς και καθόλου ομιλητικές. Το μεγαλύτερο δε διάστημα της μέρας κοιμούνται, ενώ μπορεί να τους πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης.

Είναι ασπρόμαυρες, ενώ περισσότερες από αυτές είναι υπέρβαρες και γενικά αδιαφορούν για τη σιλουέτα τους. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί ποτέ δε δυσκολεύονται στο σεξ. Από ό,τι φαίνεται οι γάτες δε διαλέγουν σύντροφο όπως οι άνθρωποι. Ή αυτό, ή οι υπέρβαρες γάτες έχουν πολλά λεφτά.

Το περίεργο  με τις γάτες της γειτονιάς μου είναι ότι ο οίστρος τους εξαρτάται από το πόσο νυστάζω ή το πότε πέφτω για ύπνο. Τη στιγμή που θα αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος, νιώθουν μια σεξουαλική έκσταση και είναι τότε που αρχίζουν να ερωτοτροπούν σα να μην υπάρχει αύριο. Φωνάζουν και οδύρονται λες και έρχεται το τέλος του κόσμου.  Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι αρκετές φορές προσποιούνται γιατί τελοσπάντων πόσο καλό σεξ μπορεί να κάνουν για να φωνάζουν έτσι.

Και όλα συμβαίνουν λίγο πριν κοιμηθώ. Όχι πιο πριν, γιατί τότε μπορεί να τις άκουγα, αλλά να αδιαφορούσα. Ούτε όμως και κατά τη διάρκεια του ύπνου μου. Γιατί τότε τελοσπάντων δε θα μπορούσαν να με ξυπνήσουν με τις φωνές τους. Υποθέτω.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s